Üdvözlünk!


Ez a Pápa városi, Kalapkabát zenekar hivatalos honlapja. Itt megtalálsz velünk kapcsolatban minden fontos információt, bemutatkozást, letölthető anyagokat, koncertidőpontokat, koncertszervezési lehetőséget.

Kellemes böngészést kívánunk!

Kalapkabát
elvalaszto

Kövess minket!

 
 
 
 

Holczy

„...Henrik hívott. Azt kérte menjek le egy kétmillió éves tanterembe a focipálya mellé, amit a dobos intézett, mert ott próbálnak és hallgassam meg, hátha dumálok rá valamit. Piros kemping kerékpárommal szeltem a mérföldeket a kiszáradt Bakony-éren az atlétika és utánpótlás edzésen át, a foltozott tetejű vasrácsos "próbateremig". A táskámban 5 sportszelet meg egy mikrofon lapult. A fejemben meg egy szöveg, valami sok a ha, meg a de...”

Kovács Brigitta

"Szerencsére megtaláltak a srácok és lehívtak egy próbára. A fiúknak és a király zenének köszönhetően, rögtön elkaptam a ritmust (bár ezt valamelyik „kedves” társam a zenekarból biztos megcáfolná, de csak mert annyira szeretnek és azt hiszik viccesek).
Azóta vérbeli rapper lettem. Ja nem. Mindenesetre próbálom megszínesíteni csillogó énekhangommal a zenét, amit a srácok pöpecül megcsinálnak. És imádom! Brigi imádja a Kalapkabátot, légy olyan, mint Brigi!”

Győry Zoltán

„15 éves korom óta gitározom… stb… stb… Valljuk be, ez különösebben senkit nem érdekel. :) (ha mégis, majd egy sör mellet elmesélem) Ha író lettem volna, most tudnék érdekes, izgalmas dolgokat írni magamról. De nem lettem az, inkább gitárt fogtam, úgy próbáltam érzéseket, gondolatokat, hangulatokat közölni/okozni. Ezt most épp ebben a zenekarban csinálom, úgyhogy hallgassátok, aztán KalapKabát…”

Holb Henrik

„3 szoba, 4 gyerek, 5 húr… Egy elvetemült pillanatomban jó ötletnek tartottam felkeresni Holczy barátomat, hogy az amúgy faja zenéit lehetne élőhangszerekkel is játszani. Most már tudom, hogy elszúrtam. Mindegy. IN BASS WE TRUST!”

Tóth Barnabás

„21 vagyok, általános suli végén kezdtem el dobolni, azóta sem állok le, jelenleg is zenésznek tanulok. Lényegében 2-4-re veszem a levegőt is. A zenekar gitárosával (Zolkával) rokonok vagyunk, így kerültem a Kalapkabátba. A zenekar tagjaival remek kapcsolatot ápolok, szeretek velük zenélni, remélem sokszor kell hazajönnöm Pestről koncertezni..!”

Tóth Tamás

"Amikor beléptem és láttam, hogy a dobos kicsit sem hasonlít Questlove-ra, már tudtam, hogy rossz lóra tettem. Utána kiderült, hogy egy rock gitáros, meg egy ütemhibás operett énekes is van a bandában. A mélynövésű basszusgitáros legalább ötletes kialakítás. Azóta lett még egy billentyűs is, aki a legjobban a híres Mario videojáték zenéjét tudja eljátszani. Micsoda bagázs… Mindenesetre én vagyok a számokban az a sok buta hang. A zenekartagok egyöntetűen „fiki-fiki”-nek hívják.”
Copyright © Kalapkabát 2018. All right reserved. IMPRESSZUM ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT